Menü

​Esős időben csak a minőségi esőruha elfogadható megoldás

A kültéri munkálatok végzése során sok esetben lehet szükség olyan munkaruhára, ami tökéletesen vízálló, illetve relatív kényelmes munkavégzést tesz lehetővé a legmostohább esős időben is.

A minőségi esőruha nélkülözhetetlen az ilyen esetekben. Sajnos nincs lehetőség minden esetben fedett körülményeket biztosítani és természetesen esernyőt sem tarthatunk a dolgozók feje felett, megfelelő esőruha használatával azonban megvédhetjük őket az időjárás viszontagságaitól, illetve lehetővé tehetjük számukra a kényelmes munkavégzést. Az ilyen felszerelésnek köszönhetően az esőruha alatt viselt normális ruházat száraz marad, így elkerülhető az átnedvesedés, illetve a megfázás. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a minőségi esőruha minőségi alapanyagokból készül.

Ezt elsősorban azért fontos külön is kihangsúlyozni, mert az utóbbi években egyre inkább terjednek azok a silány minőségű termékek, amelyek gyakorlatilag alkalmatlanok az esővédelemre. Azok a termékek valójában nem is nevezhetők vízállónak, hiszen az anyaguk szivárog, a varratnál befolyik a víz, vagy pedig olyan anyagból készülnek, amelyek teljesen lefojtják a testet, így túlzott izzadás jelentkezik. A minőségi esőruha kínálatban különböző vastagságú termékeket találunk. A vékonyabb darabok kényelmesebbek, a vastagabbak gazdaságosabbak. Rendkívül fontos megemlíteni, hogy a minőségi esőruha ellenáll a különböző vegyi behatásoknak is; ez a silány minőségű darabokról nem mondható el. Alighanem senki sem szeretne egy lyukat a ruhájára, amin becsepeg a víz... A minőségi esőruha használatával megszabadulhatunk az időjárás jelentette befolyástól; akkor és úgy dolgozunk, ahogy szeretnénk, akár szabadtéren is. Az eső többé nem jelenthet akadályt a munkavégzésben.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés