Menü

​Munkavédelmi szandál választék

A munkavédelmi szandál két kiváló tulajdonságot egyesít; egyszerre képes kényelmes viseletet biztosítani akár a nyári időszakban is, illetve biztonságot nyújt a lábfejnek a mechanikai behatásokkal és sérülésekkel szemben. A munkavédelmi szandál kényelme kivételesen fontos.

Elsősorban nyári viseletről van szó, amikor a hőség miatt megfelelő szellőzésről kell gondoskodnunk. Ez azonban nem mehet a biztonság rovására, ezért a munkavédelmi szandálokat úgy alakították ki, hogy kellően zárt felsőrésszel rendelkezzenek, mégis képesek legyenek megvédeni a lábakat az esetleges sérülésektől. Mint tudjuk, a különböző munkavédelmi ruházatoknak és felszereléseknek szigorú munkavédelmi előírásoknak kell megfelelnie; ez biztosítja, hogy a szóban forgó termékek tökéletesen ellátják a feladatukat. A munkavédelmi szandál tökéletes választást jelent, ha kényelemre és biztonságra van szükség a nyári időszakban is.

A minőségi munkavédelmi szandál az európai szabványoknak megfelelő módon és kivitelben készül. Fontos kiemelni a felhasznált alapanyagokat. Ez érvényes a munkavédelmi szandál minden egyes részére; a felsőrésznek kellően masszívnak kell lennie, a talpnak pedig csúszásbiztosnak, hogy megelőzhetővé váljanak az ilyen jellegű balesetek. A minőségi megfelelőség garanciája a gyártó jótállása; a megbízható termékek esetében a gyártó garanciát vállal az adott munkavédelmi szandálra. Ha speciális kivitelre van szükség, akkor sem kell aggódni, hiszen a munkavédelmi szandálok között is megtalálhatók a legkülönfélébb típusok. Egyes termékek speciális talprésszel rendelkeznek, amelyek az extrém csúszásgátló rétegnek köszönhetően még biztonságosabbak, más termékek olaj vagy vegyszerállóak. Betétes kivitelben készült termékek is rendelkezésre állnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés