Menü

PANDA ERG ALFA 6911 S1 bakancs - 36

Ár:
7.881 Ft (6.206 Ft + ÁFA)
Cikkszám: C0202003099036
Gyártó: Panda Safety
Egységár: 7.881 Ft/PÁR
Elérhetőség: Raktáron
Szín:  
Méret:

Ingyenes Szállítás kiemelés

Ingyen szállítás: Bruttó 38100 Ft rendelési érték felett!

Részletes Leírás

Panda Alfa S1 Munkavédelmi bakancs

0202003199036 PANDA ERG ALFA 6911 S1 bakancs - Biztonsági cipő, antisztatikus csúszásgátló és üzemanyagálló PU/PU talp, energiaelnyelő sarok és lélegző bőr felsőrész.

Felhasználás módja, Munkakör ajánlás

Az Alfa Munkavédelmi bakancs egy jó ár-érték arányú, jobb minőségű, strapabíróbb és kényelmesebb típus. Ajánlható minden olyan száraz körülmények között végezhető munkához ahol a lábfejet védeni kell a ráeső tárgyak ellen, és fontos, hogy egy kényelmesebb, jobb viseletet hordjon a vásárló. Fémmegmunkálás, faipar, Mezőgazdaság, Vegyipar, raktározás, Szállítmányozás és egyéb munkakörökben is használható.

Külső, Belső tulajdonságok

Az Alfa S1 Munkavédelmi bakancs formatervezett kialakítású. A felső része bőrből készült, mérsékelten vízlepergető, tartós, kényelmes viselet. A kéreg rész zárt, a nyelv és a bakancs felső része egyben van. A belső része jól szellőző rácsos szivacsos bélést kapott, és egy ergonomikus, puha talpbetétet ami kényelmes viseletet eredményez. A bakancs orrában acél orrmerevítő található, ami véd 200J zuhanó, illetve 15kN nyomó erőhatás ellen  A talprész olaj és vegyszerzálló, antisztiatikus, csúszásbiztos, a sarokrész energiaelnyelő. Az Alfa S1 Munkavédelmi bakancs európai méretezésű, olasz gyártmány. A kínai apró méretezésnél 1 számmal nagyobb: lásd pontos mérettáblázatunkat.

Felhasználási Tapasztalatok

Az Alfa S1 Munkavédelmi bakancs az egyik legnépszerűbb védőbakancs típus a kínálatunkban. Főként egyéni vásárlók veszik a mintaboltunkban, de több olyan cég is rendszeresen rendeli, ahol szükség van minőségibb bakancsra, és nem csak a legolcsóbb beszerzési ár számít. A vásárlók meg vannak elégedve a minőségével, kevés reklamációs eset történt. Általánosságban elmondható, hogy jól bírja a használatot, és kényelmes viselet a puha szivacsbélés és az ergonomikus talpbetét miatt. 

Raktárkészlet, Ár kategória

Minden méretből, folyamatosan tartunk raktárkészletet. Külső raktárról több száz párat is tudunk szállítani. Az Alfa Munkavédelmi bakancs acél orrmerevítős változata mellett tudunk szállítani 01-es acél nélkli és acélbetétes+talplemezes változatot is. Van acélos és acél nélküli félcipő változata is, amelyeket Beta néven forgalmazunk. Árkategóriát tekintve az Alfa S1 Munkavédelmi bakancs közép árkategóriásnak fele meg. Jó minősége folytán az egyik legjobb ár-értékű védőbakancs típus.

Anyag Bőr
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0202003
Kialakítás Védőbakancs
Védelmi Képesség S1

Tulajdonságok

Anyag Bőr
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0202003
Kialakítás Védőbakancs
Védelmi Képesség S1

Védelem és Méret táblázatok

Hasonló termékek

Keresés