Menü

Miért tőlünk vásároljon?

Miért tőlünk vásároljon?

  • A Protectwear webáruházban vásárolt védőeszközökkel fokozott biztonságban és nagyobb kényelemben fogja érezni magát.
  • Válogatott minőségű termékeink használatával időt és pénzt tud megtakarítani. Termékeink tartósabbak, ezért ritkábban kell utánpótlást rendelni, így költséget és időt tudunk megspórolni önnek.
  • Nagy választékunkban biztosan megtalálja az önnek megfelelő munkaruházatot. Több forrásból is be tudjuk szerezni a termékeket, így minden igényt teljesíteni tudunk.

Referenciák

Rólunk írták vásárlóink:

Tisztelt Ügyvezető Úr!
A Remo-Tex 96 Bt több évtizedes védőkesztyű forgalmazási tapasztalata, valamint a vezetésének nyitott, kooperatív hozzá állása jó alapot adnak a további megbízható együttműködésre.
Üdvözlettel: Katalin, Borsodchem Zrt

Tisztelt Protecwear!
Köszönöm a gyors és rugalmas méretcserét! Az Önök által küldött méret megfelelőnek bizonyult!!! Bárcsak minden webáruház ilyen gyors és precízl lenne mint az Önök webáruháza!!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Tisztelettel : Norbert

Tisztelt Protectwear Webáruház!

A csomag az emailes visszaigazolásban leírtaknak megfelelően, mai nap megérkezett. Örülök hogy az automatikusan számolt 7 nap helyett 3 nap alatt megkaptam a terméket. Köszönöm az ügyintézést!

Üdvözlettel: András

Tisztelt Protectwear.hu!

Az önök által ajánlott védőkesztyű tényleg jóval tovább tart, mint amit korábban használtunk. Árban ugyan egy kicsit több, de időszakra viszonyítva olcsóbbra jön ki.  Köszönjük az ajánlást és a gyors kiszolgálást!

Üdvözlettel: Gábor

 

Néhány webáruházas Céges Rendelőnk:

- K&K Energy Service kft

- Kész Építő Zrt

- Fortrex Kft

- Fővárosi Önkormányzat é. f. otthona, Zsira

- Bernáth cukrászüzem

- Trans Global kft, Budapest,

- Pince kft, Budapest

- Reneszánsz Zrt, Süttő

- Primordium kft, Budapest

- Reneszánsz zrt

Keresés