Menü

Téli kabát

Téli és Átmeneti kabátok nagy választékban

Rendezés:

Téli kabát jellemzők

Az átmeneti szeles idő és a téli hideg nem lehet akadálya a munkavégzésnek. Ezt az akadályt háríthatjuk el átmeneti illetve téli kabátok viselésével. A Téli kabát terméktípusok hatékonyan nyújtanak védelmet a hideg ellen, és eközben nem akadályoznak a munkavégzésben.

Téli kabát kínálatunk

Kínálatunkban megtalálható az egyszerűbb bélelt téli kabátoktól kezdve a csúcstechnológiás polár és lélegző bélésű téli kabát változatok is. Egyes téli kabátjaink több az egyben típusúak, tehát átalakíthatók téli kabát viseletből ujjatlan mellénnyé vagy dzsekivé.

Átmeneti kabát leírás

Az átmeneti szeles idő és a téli hideg nem lehet akadálya a munkavégzésnek. Ezt az akadályt háríthatjuk el átmeneti kabátok viselésével. Az átmeneti kabát terméktípusok hatékonyan nyújtanak védelmet a hideg ellen, és eközben nem akadályoznak a munkavégzésben.

Átmeneti kabát kínálatunk

Kínálatunkban megtalálható az egyszerűbb bélelt átmeneti kabátoktól kezdve a csúcstechnológiás polár és lélegző bélésű átmeneti kabát változatok is. Egyes átmeneti kabátjaink több az egyben típusúak, tehát átalakíthatók átmeneti kabát viseletből ujjatlan mellénnyé vagy dzsekivé.

 

 

Téli Kabát és Átmeneti kabát a Protectwear-től:

Keresés