Menü

Munkavédelmi Bakancs

Ebben a kategóriában kigyűjtöttük önöknek a magasszárú munkavédelmi bakancsokat.

Munkavédelmi Bakancs a Protectwear-től:

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha és munkacipő mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi cipő Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

 

Munkavédelmi Bakancs kínálat

Válasszon a többféle funkciójú és védelmi szintű Munkavédelmi Bakancs kínálatunkból: egyszerű acélbetétes, hőálló talpú , kompozit/kevlár műanyag betétes és talplemezes, kényelmes betét nélküli, valamint téli szőrmebéléses változatok.

Munkavédelmi Bakancs minőség

Munkavédelmi Bakancs termékeink mind kitesztelt és bevált típusok. Csak olyan Munkavédelmi Bakancs típusokat forgalmazunk amelyik már kitesztelt, jól teljesített használat közben és megbízhatónak bizonyult.

A Munkavédelmi Bakancs típusoknál a gyártó mindig a legminőségibb alapanyagokat és a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a megvásárolt védőbakancs minél kényelmesebb viselet legyen és hogy a lehető legtovább tartson ki.

Munkavédelmi Bakancs termékeinkre a gyártó szavatosságot vállal gyártási hibából eredő meghibásodás esetére. Abban az esetben, ha a védőBakancs talpa leválik, szétszakad, vagy a fűző szegecse leszakad a forgalmazó javítja vagy kieréli a Munkavédelmi Bakancsot. 

Munkavédelmi Bakancs méretek

Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruházunkban található Munkavédelmi Bakancs típusok európai gyártásúak és méretezésűek. A legtöbb Magyarországon kapható védőbakancs, illetve egyéb munkavédelmi lábbeli viszont Kínában készül, így kinai méretezésűek. A kínai Munkavédelmi Bakancs méret minimum egy de nem ritkán 2 számmal is kisebb mint mondjuk egy európai méret. Figyelmébe ajánljuk védőbakancs mérettáblázatunkat, amely alapján megnézheti a pontos méreteket az egyes típusokat illetően.

Keresés