Menü

Munkacipő és Védőbakancs

Ebben a kategóriánkban válogathat jobbnál jobb Munkavédelmi cipők és bakancsok között.

Munkacipő és Védőbakancs a Protectwear-től:

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha és munkacipő mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi cipő Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

Munkacipő és Védőbakancs kínálat

Válasszon a többféle funkciójú és védelmi szintű Munkacipő és Védőbakancs kínálatunkból: egyszerű acélbetétes vagy acélbetét nélküli, hőálló talpú, kompozit/kevlár műanyag betétes és talplemezes valamint téli szőrmebéléses változatok.

Munkacipő és Védőbakancs minőség

Munkacipő és Védőbakancs termékeink mind kitesztelt és bevált típusok. Csak olyan típusokat forgalmazunk amelyik már kitesztelt, jól teljesített használat közben és megbízható Munkacipőnek illetve Védőbakancsnak bizonyult.

A Munkacipő és Védőbakancs típusoknál a gyártó mindig a legminőségibb alapanyagokat és a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a megvásárolt lábbeli minél kényelmesebb viselet legyen és hogy a lehető legtovább tartson ki.

Munkacipő és Védőbakancs termékeinkre a gyártó szavatosságot vállal gyártási hibából eredő meghibásodás esetére. Abban az esetben, ha a Munkacipő és Védőbakancs talpa leválik, szétszakad, vagy a Munkacipő és Védőbakancs fűző szegecse leszakad a forgalmazó javítja vagy kieréli a Munkacipő és Védőbakancst. 

Munkacipő és Védőbakancs méretek

Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruházunkban található Munkacipő és Védőbakancs típusokeurópai méretezésűek. A legtöbb Magyarországon kapható Munkacipő és Védőbakancs, illetve egyéb munkavédelmi lábbeli viszont Kínában készül, így kinai méretezésűek. A kínai Munkacipő és Védőbakancs méret minimum egy de nem ritkán 2 számmal is kisebb mint mondjuk egy európai méret. Figyelmébe ajánljuk Munkacipő és Védőbakancs mérettáblázatunkat, amely alapján megnézheti a pontos méreteket az egyes lábbeli típusokat illetően.

Keresés