Menü

Ipari védőkesztyű

Színbőr és Hasítékbőr ipari munkavédelmi kesztyűk nagy választékban. 

Ipari Védőkesztyű a Protectwear-től:

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkavédelmi Kesztyű mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi kesztyű Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

Minőségi Ipari Védőkesztyű

Ipari Védőkesztyű készletünk darabjait főként szállítási, pakolási és egyéb fizikai munkavégzésre ajánljuk. A hasíték Ipari Védőkesztyű darabokat erős igénybevételhez tervezték. A protectwear.hu webáruházban kapható Ipari Védőkesztyű darabokat minőségi alapanyagokból és erős varrással készítették.

Ipari Védőkesztyű kínálatunk

Válasszon Ipari Védőkesztyű kínálatunkból:

Legyen az hasíték Ipari Védőkesztyű, finom és puha anyagú sofőr Ipari Védőkesztyű, téli szőrme vagy polárbéléses Ipari Védőkesztyű vagy hegesztő Ipari Védőkesztyű kínálatunkban megtalálja.

Ipari Védőkesztyű termékeink kiállták a tesztelés próbáját: csak kitesztelt, bevált és a célnak megfelelő Ipari Védőkesztyű terméktípusokat forgalmazunk. A Ipari Védőkesztyű termékek minőségére a francia gyártó többéves tapasztalata, csúcstechnológiája és a legteljesebb odafigyelése a garancia.

A Ipari Védőkesztyű terméktípusok megfelelnek a vonatkozó EN388-as mechanikai követelmény előírásokank. Minden megvásárolt Ipari Védőkesztyű termékhez EK megfelelősségi nyilatkozatot tudunk küldeni. A Ipari Védőkesztyű darabok magyar nyelvű kezelési útmutatót is tartalmaznak. A megfelelő védelmi képességű Ipari Védőkesztyű kiválasztásához kérem tanulmányozza a kesztyű leírását, illetve a munkavédelmi kisokos menüpontok alatt található Ipari Védőkesztyű védelmi szint táblázatot és Ipari Védőkesztyű tájékoztatót.

A legjobb Ipari Védőkesztyű a kéz védelmi érdekében !

 

Keresés