Menü

Munkavédelmi cipő

A Munkavédelmi cipő kategóriában sokféle munkacipő, védőbakancs, gumicsizma, védőszandál, és egyéb védőlábbelit talál.

További információk

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha és munkacipő mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi cipő Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

Munkavédelmi cipőink minősége

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kínálatunkban szereplő lábbelik az egész napos intenzív munkavégzés okozta terhelés mellett is ellenállók legyenek a nagy igénybevétellel szemben, ugyanakkor megfelelő kényelmet biztosítsanak viselőjének. A kiválasztásnál érdemes odafigyelni, hogy a munkacipőnek nem csupán az előírásoknak kell megfelelnie, de kényelmes viseletetet és biztonságotot kell garantálnia Önnek. Biztosíthatjuk róla, ezekben a termékekben nem fog csalódni.

A munkavédelmi cipők gyártástechnológiája

Minden munkavédelmi cipő első osztályú alapanyagból készül, az európai szabványok szerint. Minden kapható lábbeli minőségét bevizsgáltattuk, megfelelőségi nyilatkozatot tudunk hozzájuk biztosítani.

Szavatosság

A gyártó szavatosságot vállal a termékekre, így garantálva van minden típus tartóssága és megfelelő minősége.

Típusok, tulajdonságok

Kínálatunkban megtalálja az acélbetétes, csúszásbiztos, olaj- és vegyszerálló talpú, műanyag, illetve kevlár orrmerevítős és talplemezes modelleket. Továbbá a betét nélküli kényelmes, szélesebb orrrészű, a szőrmebéléses, acélbetétes vagy betét nélküli téli, a PVC/nitrill anyagből fröccsöntött vízálló és veszerálló, illetve egyéb speciális munkavédelmi cipő típusokat.

A munkacipő kiválasztásának szempontjai

Rengeteg olyan munkahely van, ahol szabályba van foglalva a munkahelyi viselet is. Van ahol, az elegáns megjelenés a kötelező, máshol az egyenruha elengedhetetlen kelléke a munkába állásnak. De sok helyen a biztonságunk érdekében kell betartanunk az előírásokat. Egy biztos, a kényelmes cipő mindenhol jól jöhet. Ugyanis a nehéz fizikai munkát, és a szellemi munkavégzést is zavarhatja, ha szorít lábbeli.

A megfelelő munkacipő kiválasztásakor figyelembe kell venni a munkakörülményeket is. Van ahol a csúszós utak jelentenek gondot, máshol esetleg figyelni kell a leeső tárgyakra. Így aszerint kell választani munkacipőt, hogy mi ellen kell védekezni leginkább. Hatalmas kínálatunkban a csúszásmentes cipők mellett találhat vegyszerálló és acélbetétes bakancsokat, gumicsizmákat, téli védőbakancsokat és egyéb speciális lábbeliket is. Ezek kiváló védelmet nyújtanak az áramütések ellen, a magas hőmérséklet ellen és a mechanikai sérülésekkel szemben is igen ellenállóak.

A kényelem mellett a strapabírás is lehet elvárás a lábbelikkel szemben, hiszen ezek a munkacipők gyakran hatalmas terhelésnek vannak kitéve. Nem lenne szerencsés, ha munkavégzés közben leválna a cipő talpa, vagy elszakadna a lábbeli. Ez nem csak a munkát akadályozná, de akár balesetveszélyes is lehet. Szintén fontos momentum vásárlás előtt a lábunk méretének pontos meghatározása, és a megfelelő méretű munkacipő kiválasztása, ugyanis már az egy-két számmal való eltérés is megkeserítheti az életünket. A weboldalunkon található mérettáblázat áttanulmányozásával pontosan meghatározhatja a megfelelő munkacipő méretét.

Keresés