Menü

Munkavédelmi Kesztyű

Ebben a kategóriában minden munkafolyamathoz talál megfelelő védelmet szavatoló védőkesztyűt.

Munkavédelmi Kesztyű a Protectwear-től:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkavédelmi Kesztyű mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi kesztyű Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

 

Munkavédelmi Kesztyű kínálatunk

Munkavédelmi Kesztyű kínálatunkban megtalálja a hasítékbőr rakodó kesztyűk mellett a mártott tenyerű szerelőkesztyűket, a sav és lúgálló pvc védőkesztyűket, cérnakesztyűket, hőálló és vágásbiztos munkakesztyűket, rezgéscsillapító illetve láncfűrészhez készített kesztyűket valamint a csúszásgátlós pamut cérnakesztyűket.

Munkavédelmi Kesztyű védelmi képességek

Mártott vagy műanyag Munkavédelmi Kesztyű választása előtt kérjük nézze át a kesztyűk vegyszerállósági táblázatát az igényeinek megfelelő védőkesztyű kiválasztásához. Továbbá szeretnénk figyelmébe ajánlani munkavédelmi kisokos menüpontunkat, ahol részletes tájékoztató anyagokat talál a munkavédelmi termékekről.

 

Megbízható munkavédelmi kesztyű minden igényre!

munkavédelmi kesztyűkA munkavédelmi kiegészítők között a munkavédelmi kesztyű fontos szerepet tölt be. A kezek védelme a különféle feladatok elvégzése során nagy jelentőséggel bír. A feladathoz tervezett munkavédelmi kesztyűvel minden alapvető védelmet biztosítani lehet egy olyan sérülékeny testrész számára, mint amilyen a kéz. 

Webáruházunkban a munkavédelmi kesztyűk minden típusából biztosítunk minőségi termékeket, a magas szintű munkavédelem megvalósításához. A munkavédelmi kesztyűk között van villanyszereléshez, szerelő munkálatokhoz, vegyszerekkel történő munkákhoz tervezett modell, de tudunk szolgálni téli hideg elleni védelemmel is. Egyszer használatos gumi kesztyű vagy hosszú távra tervezett textil, bőr vagy egyéb strapabíró anyagból készült kesztyűk mind jó ár-érték arányban kaphatóak.

Ha megbízható munkavédelmi kesztyűt szeretne vásárolni, válogasson webáruházunk termékeiből! Minden kérdésére válaszolunk a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Keresés