Menü

Védőszemüveg

A 2020 Januári rendkívüli helyzet miatt a légzésvédő, védőoverall és védőszemüveg termékekből országosan hiány lépett fel. Ezen termékkategóriákban leadott rendeléseket nem fogjuk tudni kiszolgálni. Egyelőre nincs információnk mikor érkezik majd utánpótlás az előbbi termékkategóriákból.

 

A Védőszemüveg védelmi képességei

A nap fénysugarai valamint a különböző fénysugárzással és szikraképződéssel járó munkák káros hatásainak védelme alapvető fontosságú a látás minőségének megőrzése céljából. Ehhez használhatjuk a védőszemüvegek népes csoportját. Számos eltérő tulajdonságú és kialakítású védőszemüveg között tud válogatni a legkiválóbb márkákból.

Védőszemüveg termékeink védik a látásunkat az UV fények ellen, védelmet nyújtanak a pattanó szikrák és anyagdarabkák ellen, valamint a fröccsenő vegyszerek ellen.

Védőszemüveg kínálatunk:

Többféle védőszemüveg terméktípust kínálunk:

- a gumipántos védőszemüveg termékek a fejhez egy flexibilis pánttal csatlakoznak, és almozdulásmentes, zárt rögzítést biztosítanak. Leginkább a saválló, illetve a hegesztő védőszemüveg típusoknál jellemző.

- száras védőszemüveg típusok: a műanyag, gumi, illetve fém száras védőszemüvegek között sokféle dizájn, kialakítás, szín és munkavédelmi szint található. A viztiszta lencséjű védőszemüveg termékek védenek UV fénysugarak, fröccsenő vegyszerek és pattanó anyagdarabok, szikrák ellen. A sötétített lencséjű védőszemüvegek a nap vagy mesterséges fénysugarakat is szűrik, így kellemesebb közérzetet biztosítanak erős fény mellett. A sárgára színezett védőszemüveg darabokat kevés fény mellé ajánljuk, a sárgára színezett lencsének köszönhetően a védőszemüveg felerősíti a fényeket, így jobb láthatóságot biztosít.

Válasszon védőszemüveg kínálatunkból.

 

Védőszemüveg a Protectwear-től:

Keresés