Menü

Gumicsizma

Ön most a Gumiicszmák kategóráját böngészi. A címszereplő gumicsizmákon kívül cipőre húzható gumi cipővédőket, vízálló cipőket, és nadrággal egybeépített csizmák is megtalálhatóak.

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha és munkacipő mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi cipő Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

Gumicsizma termékajánló

Csapadékos idő, álló vagy folyóvízben folytatott munka esetén a megfelelő lábvédelemről gumicsizma termékek gondoskodnak. Télre, fagypont alatti hidegre bélelt gumicsizma; sziklás, szögekkel teli helyekre helyekre acélbetétes és talplemezes gumicsizma terméktípusokat ajánlunk!

A gumicsizma teljesen vízálló lábbeli, így kiválóan alkalmas vizes, sáros helyeken való munkára. A gumicsizma Sav és lúgálló tulajdonságának hála a gumicsizma termékek ipari és mezőgazdasági felhasználásra is alkalmasak.

Gumicsizma Kiegészítők

A gumicsizmák szőrmebéléssel téliesíthető, így téli hidegben is használható. Az acélbetétes gumcisizma típusok ugyanazt a védelmet nyújtják mint az acélbetétes bakancsok, a nagyfokúő víz, olaj, sav és lúgálló tulajdonságokon felül. Extra angy vízállás esetén combcsizmát és gumicsizma + nadrág összeállítást is kínálunk.

Gumicsizma a Protectwear-től:

Keresés