Menü

DUNLOP PRICEMASTOR 380PP FEKETE PVC CSIZMA_35

Ár:
6.080 Ft (4.788 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AGAND95535
Gyártó: Dunlop
Egységár: 6.080,40 Ft/PÁR
Elérhetőség: Raktáron
Szín:  
Méret:

Ingyenes Szállítás kiemelés

Ingyen szállítás: Bruttó 38100 Ft rendelési érték felett!

Részletes Leírás

Dunlop Pricemastor Fekete Gumicsizma

DUNLOP PRICEMASTOR FEKETE SAV- ÉS LÚGÁLLÓ CSIZMA: Fekete színű tiszta PVC munkacsizma általános ipari és mezőgazdasági felhasználásra • ellenáll savaknak, lúgoknak, fertőtlenítőszereknek • alaktartó formai kialakítás, vastag, fröccsöntött, csúszásbiztos talp • -20°C-ig használható, csizmabéléssel téliesíthető • széles, kényelmes szár-, lábfej- és orr-rész, könnyen felhúzható • 35-től 47-es méretig 

Felhasználás módja, Munkakör ajánlás

A Dunlop gumicsizmák jó minőségű, kényelmes viseletű, jól bevált típusok. Állóvízben, folyóvízben végzett munkákhoz, és egyéb vizes, vegyszeres munkahelyekhez ajánlható. Ellenáll enyhébb savaknak és lúgoknak, valamint vegyszereknek. Rendelhető hozzá filc csizmabélés, így hidegben is használható. Általános ipari és mezőgazdasági felhasználásra.

Külső, Belső tulajdonságok

Egybeöntött kialakítása miatt teljesen vízálló. Hajlékony, gumihatású PVC-ből készült, kellemes viselet. Az orr a lábfej és a lábszár része kellően széles, torkos lábúaknak is ajánlható. A talprész recézett, csúszásbiztos kialakítású. Belül pamutszálakkal bélelt, a könnyebb le és felhúzás érdekében.

Felhasználási Tapasztalatok

A Dunlop gumicsizmák népszerű termékek. Gyakran vásárolják és jó visszajelzéseket kapunk. A vásárlók meg vannak elégedve a minőséggel. Gyártási hiba nem jellemző erre a termékre. 

Raktárkészlet, Ár kategória

Minden méretet folyamatosan tartunk raktárunkban, a beszállítói raktárban pedig nagy mennyiségben van készleten. A jó ár-érték arányú gumicsizmák közé tartozik. Vannak ennél olcsóbbak, de azok sokkal gyengébb minőségűek, és nem kellemes viseletűek.

Anyag Műanyag
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám D95535
Kialakítás Csizma

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám D95535
Kialakítás Csizma

Védelem és Méret táblázatok

Keresés