Menü

Munkavédelmi szandál

Jobb szellőzést biztosító, épületen belüli, vagy kevésbé szennyezett kültéri munkavégzésre ajánlható védőszandálok bő választéka.

Munkavédelmi Szandál a Protectwear-től:

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha és munkacipő mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkavédelmi cipő Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

 

Munkavédelmi Szandál Kínálat és minőség

Munkavédelmi Szandál termékeink mind kitesztelt és bevált típusok. Csak olyan Munkavédelmi Szandál típusokat forgalmazunk amelyik már kitesztelt, jól teljesített használat közben és megbízható Munkavédelmi Szandál típusnak bizonyult.

A Munkavédelmi Szandál típusoknál a gyártó mindig a legminőségibb alapanyagokat és a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a megvásárolt Munkavédelmi Szandál minél kényelmesebb viselet legyen és hogy a Munkavédelmi Szandál a lehető legtovább tartson ki.

Munkavédelmi Szandál termékeinkre a gyártó szavatosságot vállal gyártási hibából eredő meghibásodás esetére. Abban az esetben, ha a Munkavédelmi Szandál talpa leválik, szétszakad, vagy a Munkavédelmi Szandál fűző szegecse leszakad a forgalmazó javítja vagy kicseréli a Munkavédelmi Szandált. 

Munkavédelmi Szandál méretezésk

Kérjük vegye figyelembe, hogy a webáruházunkban található Munkavédelmi Szandál típusok európai méret szerinti gyártásúak, így as méretezés is európai standardnak megfelelő. A legtöbb Magyarországon kapható Munkavédelmi Szandál, illetve egyéb lábbeli viszont Kínában készül, így kínai méretezésűek. A kínai Munkavédelmi Szandál méret minimum egy de nem ritkán 2 számmal is kisebb mint mondjuk egy európai méret. Figyelmébe ajánljuk Munkavédelmi Szandál mérettáblázatunkat, amely alapján megnézheti a pontos méreteket az egyes Munkavédelmi Szandálokat illetően.

 

Válogasson jó minőségű Munkavédelmi Szandál kínálatunkból.

Keresés