Menü

Vegyszerálló Védőruházat

A 2020 Januári rendkívüli helyzet miatt a légzésvédő, védőoverall és védőszemüveg termékekből országosan hiány lépett fel. Ezen termékkatagóriákban leadott rendeléseket nem fogjuk tudni kiszolgálni. Egyelőre nincs információnk mikor érkezik majd utánpótlás az előbbi termékkatagóriákból.

Por, vegyszer, biológiai és radioaktív védelmet nyújtó védőruházatok

Rendezés:

Méret választás előtt kérjük tanulmányozza át a Munkaruha mérettáblázatot, amit az ide kattintva talál meg!

Olvassa el Munkaruha Vásárlási Tanácsadó cikkünket, amelyben leírtunk több gyakorlati tanácsot és vásárlási szempontot. Kattintson ide a leírás elvolvasásához!

Vegyszerálló védőruházat és Egészségügyi védőruha termék bemutató

A Vegyszerálló védőruházat termékek Vegyszerekkel vagy elektromos eszközökkel dolgozóknak ajánlhatóak. A Vegyszerálló védőruházat típusok anyaguknak és kialakításuknak köszönhetően portaszítóak, sav és vegyszerállóak, és antisztatikus tulajdonságúak.

Vegyszerálló védőruházat és Egészségügyi védőruha kínálat

A Vegyszerálló védőruházat termékkategória tartalmaz köpenyeket, overálokat, kar és lábszárvédőket, különféle sapkákat, hajhálókat. Többféle anyagvastagságú és színű Vegyszerálló védőruházat közül választhat. Kínálatunkban sokféle vegyszerállósági, antisztatikussági és egyéb védelmi tulajdonságú Vegyszerálló védőruházat terméket találhat.

Vegyszerálló védőruházat védelmi képességek

Kérjük figyelmesen tanulmányozza át a Vegyszerálló védőruházat termékleírásokat. Az egyes Vegyszerálló védőruházat termékekhez tartozó leírása tartalmazza a Vegyszerálló védőruházat veszerálló képességét, antisztatikus tulajdonság besorolását és a munkavédelmi szabvány számát.

Csak a munkavédelmi besorolásnak megfelelő Vegyszerálló védőruházat típust válassza.

Vegyszerálló védőruházat és Egészségügyi védőruha a Protectwear-től:

 

Keresés