Menü

EIDER kombinált kesztyű - 10

Ár:
1.237 Ft (974 Ft + ÁFA)
Cikkszám: C0101001699105
Gyártó: Cerva
Egységár: 1.236,91 Ft/PÁR
Elérhetőség: Raktáron
Szín:  
Méret: 10
Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Ingyenes Szállítás kiemelés

Ingyen szállítás: Bruttó 38100 Ft rendelési érték felett!

Részletes Leírás

Eider ipari kombinált védőkesztyű

 

0101001699105 EIDER kombinált kesztyű - 10 Kombinált védőkesztyű vastag marha hasított bőrből, bélelt tenyérrel, pamut kézfej, teljesbőr hüvelyk- és mutatóujj, körömvédő.  Mechanikai ellenálló képesség: EN388: 3342; Csomagolási/rendelési egység=12pár ; Karton Mennyiség= 120pár

 

360 pár feletti rendelés esetén kedvezőbb ár!

 

Eider kombinált védőkesztyű

 

Felhasználás módja, Munkakör ajánlás

 

Az Eider védőkesztyű alkalmas raktári, fakitermelési, fémmegmunkálási, szállítmányozási munkakörbe. Az Eider védőkesztyű száraz fa, fém, karton, műanyag és egyéb száraz, vegyszermentes anyagok pakolására, rakodására ajánlott.

 

Külső, Belső tulajdonságok

 

Az Eider védőkesztyű Vastag és erős marhabőrből készült, ami erős kopásállóságot és nagy tartósságot biztosít. A külső bőr erős mechanikai ellenállású, de nem annyira merev, így az eszközöket és a rakodnivaló tárgyakat jól meg lehet benne fogni. Tehát mondhatjuk, hogy az Eider védőkesztyű jó fogást biztosít. Az Eider védőkesztyűt belül puha pamutvászon anyaggal bélelték, így kényelmes viseletet biztosít. Az Eider munkavédelmi védőkesztyű bőr része kívülről a durva horzsoló és ütődő erőhatásoktól, belülről pedig a pamut bélés megóvja a kezet a töredezéstől, horzsolásoktól.

 

Az eider védőkesztyű vastag és kopásálló bőr részének hála sokáig képes megtartani védelmi képességét. Sok ideig tart mire kikopik a bőr része. A mandzsetta része erős, stabis védelmet biztosít. A kesztyű erős varrásokat tartalmaz, a csuklónál és mandzsettánál többszörös varrással. Emiatt nehezen tud szétszakadni. Felhasználói terület és szokás függvényében a termékkategória felső-közép kategóriájába sorolható. Az Ár-érték arányt beleszámítva a piacon elérhető egyik legjobb választás.

 

Felhasználási tapasztalatok

 

Az Eider munkavédelmi védőkesztyű az egyik legnépszerűbb munkakesztyű típusunk. Több partnercégünknél is ez vált a standard ipari védőkesztyűvé. Fémmegmunkáló, vegyipari, mezőgazdasági vállalatok, valamint egy vízmű és egy kéményseprő cég vásárolja a leggyakrabban. Általános tapasztalatok, hogy kényelmes viselet, de emellett sokáig bírja a kopást, és tovább bírja mint több más hasonló árú ipari kesztyű. Korábban kifogás volt, hogy nem minden dolgozó kezére jó, a nagyobb kezű munkások nem szerették, de nemrég kifejlesztették a nagyobb 11-es és 12es méretű változatait is. Emellett van egy 9-es méretű változat, a kisebb kezű dolgozók részére.

 

Raktárkészlet, Ár kategória

 

Nagy tételben szállítjuk több céges megrendelőnknek, illetve mintaboltunkban is rendszeresen vásárolják. Az Eider munkavédelmi védőkesztyűből nagy raktárkészletet (több ezer pár, többtucat karton) tartunk fent, rövid határidővel tudjuk szállítani. Az eider védőkesztyű egy olcsóbb árazású, jó ár-érték arányú termék, amely leginkább a költséghatékony felhasználási módra terezték.

Anyag Hasítékbőr
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0101001
Kialakítás Bőr Védőkesztyű

Tulajdonságok

Anyag Hasítékbőr
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0101001
Kialakítás Bőr Védőkesztyű

Védelem és Méret táblázatok

Keresés