Menü

HARRIER kék mártott nitril kesztyű - 7

Ár:
496 Ft (391 Ft + ÁFA)
Cikkszám: C0107000499070
Gyártó: Cerva
Egységár: 496,07 Ft/PÁR
Elérhetőség: Rendelhető
Szín:  
Méret:
Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Ingyenes Szállítás kiemelés

Ingyen szállítás: Bruttó 38100 Ft rendelési érték felett!

Részletes Leírás

 

Harrier mártott nitril Védőkesztyű

 

0107000499070 HARRIER kék mártott nitril kesztyű - 7 Kötött pamutkelméből varrt, nitrilbe félig mártott kék kesztyű rugalmas kötött mandzsettával.

 

Mechanikai ellenállás: EN388: 4111; Csomagolási/Rendelési egység= 12pár; Karton mennyiség= 120 pár

 

 


 
 

Harrier mártott védőkesztyű

 

Felhasználás módja, Munkakör ajánlás

 

A Harrier védőkesztyű alkalmas fémmegmunkálási, vegyipari, illetve mezőgazdasági munkakörökre. Különösen ajánlott vizes, olajos, vegyszeres anyagokkal való munkavégzéshez. Emellett különböző száraz, de szennyezett szerszámokkal, anyagokkal való munkára is ajánlható.

 

Külső, Belső tulajdonságok

 

A Harrier védőkesztyű anyaga vékonyabb pamut belső amire kék nitril mártást vittek fel, a kézháton 3/4-ig, vagyis az ökölcsontig. A Harrier védőkesztyű elég rugalmas, könnyű benne fogni, szerelni, pakolni és munkát végezni. A külső mártás véd a vegyszerek, olajok és enyhébb savak, lúgok ártalmas hatása ellen. A pamut belső miatt nem izzad meg benne a kézfej, és kényelmes viselni.

 

Felhasználási tapasztalatok

 

A Harrier védőkesztyű gazdaságos árkategóriás termék, ennek ellenére kifejezetten tartósnak bizonyult. Az erősebb mártott kesztyűkkel szemben jobban szeretik, mivel nem olyan merev, könnyebb benne fogni, szerelni. Emellett véd a vegyszerek ellen is.  Fémmegmunkáló cégek veszik leginkább a fém alkatrészek kezelése és vegyszeres munkafolyamatok közben használják. Van olyan vásárlónk is aki fapakoláshoz használja, igaz mi erre a célra inkább az Ipari védőkesztyűket ajánljuk.

 

Raktárkészlet, Ár kategória

 

A Harrier mártott munkavédelmi védőkesztyű egy a legnépszerűbb védőkesztyűink között. 10-es méretben Nagy tételben van készletünkön, rendszeresen szállítjuk az egyik partnercégünknek akik meg vannak elégedve a minőségével. Mintaboltunkban is elég gyakran vásárolnak a harrier védőkesztyűből. A Harrier mártott védőkesztyű olcsóbb árkategóriás termék, olyan beszerzésekhez ajánljuk ahol fontos a kedvező ár, a korrekt termékminőség mellett.


 
 

Anyag Műanyag
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0107000
Kialakítás Mártott Szerelőkesztyű

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Jótállási mód: Szavatosság
Kereső Cikkszám 0107000
Kialakítás Mártott Szerelőkesztyű

Védelem és Méret táblázatok

Keresés