Menü

Hogyan vásárolhat?

Kereső Használata

A jobb felső sarokban található kereső mezőbe írja be a keresmni kívánt kifejezést. A kereső alap esetben a termékek nevében keres. A keresővel kereshet fő tulajdonság: pl hőálló, fényvisszaverő; termékkategória: pl szerelőkesztyű, bakancs; és pontos terméknél és cikkszám alapján is: Pl 9PAUL Pauli bakancs. A kiadott találatok közül válogathat.

A bővített kereőben megadhatja a "Keresés a termékismertetőkben" opciót is, ilyenkor a termékleírásokban szereplő szövegeket is vizsgálja a kereső.

 

Kategóriák használata

Válassza ki a felső menüben a kívánt kategóriát, és azon beül az alkategiát. A termékek alap esetben mozaik elrendezésben lesznek listázva, de az oldal választó gombok mellett válthat lista nézetre is. Ugyanebben a sorban válazthatja ki, hogy milyen szempontok szerint legyen rendezve a lista: pl ár, név, gyártó szerint.

A termékre kattintva megnyílik a termék oldal, ahol kiválsazthatja a megfelelő méretet és színt.

 

Kosár használata

A válogatás befejezése után a jobb felső sarok kosár ikonjára kattintva mehet tovább a pénztárhoz. itt regisztrációt/bejelentkezést kérünk, és ezután kérjük emgadn a szállítási és számlázási adatokat, fizetési és szállítási módot.

Vásárlás után kapni fog egy automatikus nyugta emailt a rendelés fealdásáról, és egy visszaigazoló emailt munkatársunktól a várható szállítási időről és készlet információkról.

Keresés